АТ Бацалов - Автогуми
Моята поръчка
Продукти (0)

Как да поръчам

1. За да можете да пазарувате от електронния магазин, е необходимо да кликнете върху бутон Добави до избрания продукт. Посоченият продукт ще се появи в блок Моята поръчка горе вдясно.

2. Бърз преглед на добавените в поръчката продукти можете да правите по всяко време, докато преглеждате каталога като кликнете върху бутон Продукти в блок Моята поръчка

3. При кликване върху бутон Поръчай, преминавате към екран съдържащ всички детайли относно добавените към поръчката  продукти. Тук можете да промените броя на поръчаните продукти или откажете покупка на един или повече продукти. В случай че списъка с продукти е този, който бихте искали да поръчате, натиснете бутон Поръчай.

4. При натискане на бутон Поръчай преминавате към екран, в който е необходимо да въведете данни за доставка и плащане.

5. При попълнени данни и натискане на бутон Приключи поръчката, Вашата поръчка е изпратена, а наш представител ще се свърже с Вас за потвърждение и допълнителни уточнения.

6. При възникнал проблем свързан с електронния магазин можете да пишете на e-mail: atbatsalov@atbatsalov.com или да позвъните на телефон 359 (0) 82 80 90 07.
Dunlop Michelin BFGoodrich Sava Tigar GoodYear Bosch Banner
Гуми
Изработка на сайт
Адрес: гр. Русе, бул Ген Скобелев 36, Телефон: +359 (0) 82 80 90 07
Copyright © 2012 АТ БАЦАЛОВ ЕООД